18/9/09

ΠΣΕ και ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο αθλητισμός πάντα ένωνε τους ανθρώπους και τους λαούς για ειρήνη και ευημερία. Με την ευκαιρία της 21ης Σεπτεμβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως η Παγκόσμια Μέρα Ειρήνης, το Αθλητικό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας ενώνει τη φωνή του με το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης και με τον κάθε προοδευτικό άνθρωπο, για να θέσει το δικό της λιθαράκι στην πανανθρώπινη απαίτηση για ειρήνη και συμφιλίωση των λαών της υφηλίου.


Το αθλητικό σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας με τη Σαββατιάτικη συμβολική του εκδήλωση πριν τον αγώνα με τον Εθνικό, θέλει να στείλει δυνατά το μήνυμα «Ειρήνη στον Κόσμο, Ειρήνη στην Κύπρο μας, Ειρήνη στα Γήπεδα». Με αυτή την εκδήλωση, συνεισφέρει και η ΟΜΟΝΟΙΑ ως σωματείο σε μία τεράστια προσπάθεια να περάσει ένα σημαντικότατο μήνυμα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και επιπλέον των συμβολικών κινήσεων στις οποίες προβαίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, ανακοινώνει ότι μέρος των εσόδων από τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ – Εθνικός Άχνας, θα διατεθούν προς το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης με στόχο να αξιοποιηθούν για τους σκοπούς της Οργάνωσης.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μέτρο των δυνάμεων της και πιστή στα ιδανικά της, δηλώνει παρούσα και με συγκεκριμένα μέτρα αντιτάσσεται και προσπαθεί να υλοποιεί συνεχώς το στόχο της για ειρήνη στα γήπεδα.

 
3 Columns Blogger Template by Amanda at BloggerBuster