17/12/09

Η Λεμεσός δηλώνει παρούσα στο κάλεσμα του ΠΣΕ

Η νέα Επαρχιακή Γραμματεία Λεμεσού του Παγκυπρίου Συμβουλίου Ειρήνης στην πρώτη της συνεδρία στις 7 Δεκεμβρίου, καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Δάφνη Τριμικλινιώτου – Ζωγράφος, Πρόεδρος ΕΚΑΤΕ
Γραμματέας: Σπύρος Χρίστου – Κοινωνιολόγος
Ταμίας: Ανδρέας Μαράς – Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Μέλη: Ηλίας Ν. Ηλία- Ιατρός
Μάριος Χριστοφίνης – Ιατρός
Νένατ Μπογκτάνοβικ – Μουσικός
Μαρία Σουτζιή – Εκπαιδευτικός

Τόσο στην συνεδρία της Γραμματείας όσο και στη συνεδρία του Συμβουλίου που προηγήθηκε συζητήθηκε ο ρόλος που έχει να διαδραματίσει το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, το οποίο κλείνει φέτος 60 χρόνια ζωής και δράσης. Τονίστηκε εμφαντικά ότι το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, ως μη κυβερνητικός οργανισμός, ανοικτός σ’ όλους τους πολίτες της Κύπρου χωρίς διακρίσεις, καλείται στη βάση των αρχών που διέπουν την λειτουργία του, να αναβαθμίσει την δράση και την προσφορά του.

Εκτιμώντας ιδιαίτερα τις κρίσιμες συνθήκες για το Κυπριακό, τονίστηκε η ανάγκη το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης να ενισχύσει με την δράση του τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίλυση του προβλήματος μέσω των συνομιλιών που διεξάγονται μεταξύ του Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση συζητήθηκε και ο προγραμματισμός δράσης του Επαρχιακού Συμβουλίου Λεμεσού για την επόμενη χρονιά.

· Για περισσότερες πληροφορίες για το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης στο http://peacecouncilcyprus.blogspot.com
· Για επικοινωνία με το Τμήμα Λεμεσού του ΠΣΕ στο limassolpeacecouncil@gmail.com και στο τηλέφωνο 99037243 – Σπύρος Χρίστου

Λεμεσός, 15 Δεκεμβρίου 2009

 
3 Columns Blogger Template by Amanda at BloggerBuster